Lisätietoa – Frequently Asked Questions

Mistä löydän käyttöönotto-ohjeet?
Käyttöönotto-ohjeet PDF

Käyttöönotto-ohjeet

 1. Newwell.fi  rekisteröidy
 2. Täytä tarvittavat tiedot. Tarkasta IMEI:koodi seuraavasti: Kytke virta NewWell HRC:laitteeseen, mene puhelin valikkoon ja näppäile seuraava merkki/numero sarja : *#06#
 3. Näyttöön ilmestyy IMEI:koodi
 4. Täytä IMEI:koodi ja paina ”send”
 5. Mene Movescount.com sivulle  rekisteröidy nyt (sivun yläreunassa)
 6. Täytä tiedot (käytä samaa sähköposti osoitetta ja salasanaa kuin newwell.fi sivulla)
 7. Käyttäjätunnuksen voit valita vapaasti. Paina rekisteröidy ja poistu sivulta tämän jälkeen.
 8. Aseta laite ranteeseesi ja valitse valikosta ”Sport”:kuvake. Paina sport uudestaan seuraavasta valikosta jolloin laite aktivoituu.
 9. Pulssisi tulee näkyviin näytölle. Pidä laitetta kytkettynä noin kaksi minuuttia. Sammuta laite tämän jälkeen.
 10. Tässä vaiheessa sinun on odotettava noin viisi minuutia, jotta data ehtii rekisteröityä Movescount:tilille.
 11. Mene movescount.com sivulle  kirjaudu sisään sähköposti osoitteellasi ja salasanalla sivun yläreunassa.
 12. Näytölle ilmestyy ehdotus Realtime events hyväksymiselle.
 13. Paina ”Yhdistä”
 14. Olet valmis käyttämään NewWell HRC:laitetta.

Tuloksia voi seurata yksinkertaisemassa muodossa NewWell.fi sivulla, kirjautumalla sisään tunnuksillasi. Movescount.com sivulta voit seurata harjoituksiasi yksityiskohtaisemmin.

Kiitos että valitsit NewWell HRC:laitteen!

Saako IMEI koodin jostain, jos se on hävinnyt tai tarra paketin kyljestä on kulunut?

Kuntokännykkä näyttää sen IMEI koodin kun menet puhelintilaan ja näppäilet: *#06#

Voiko kuntokännykällä soittaa ja montako numeroa sen muistiin mahtuu?

Kuntokännykkä toimii kuten normaali puhelin. Muistiin voi asettaa yhteensä 500kpl numeroita. Äänen laatu vastaa “kaiutin puhelua” ja puhu kuntokännykkään lähietäisyydeltä (n. 15cm). Käyttämällä pakkauksen mukana tulevia korvakuulokkeita, äänen laatu on erittäin korkealaatuinen.

Kuinka tarkasti ranteesta voi mitata sykettä?

Optinen menetelmä on erittäin tarkka, kun käden liike on vähäistä (esimerkiksi pyöräily). Kiristä kuntokännykkä napakasti ranteeseen käyttöohjeen kuvan mukaisesti. Jos mahdollista, kokeile ensimmäisen kerran vaikkapa kuntopyöräillen. Liike lisää epätarkkuutta, mutta rannekkeen oikea sijainti ja riittävä kireys parantavat liikkeessä tapahtuvan mittauksen tarkkuutta.

Miten pika-aloitus ja SOS painike toimivat?

Harjoituksen voi aloittaa painamalla pitkään oikealla alhaalla olevaa painiketta (noin kolme sekuntia). Päänäkymässä ollessasi, paina nopeasti punaista SOS painiketta; voit asettaa 2kpl numeroita avautuvaan näkymään. Tämän jälkeen painaessasi pitkään SOS painiketta, kuntokännykkä soittaa automaattisesti numeroihin ja lähettää tekstiviestinä GPS koordinaatit puhelimeen, joka vastaa soittoon. Jos ensimmäinen numero ei vastaa, yrittää laite toista numeroa ja jatkaa soittamista numeroihin, kunnes jompikumpi vastaa.

Miten askelmittari toimii?

Askelmittari mittaa kiihtyvyysanturilla päivän aktiivisuutta ja askeleita, aina kun laite on ranteessa. Mittaus on erittäin tarkka ja sitä voi tarkentaa asettamalla askelmittarin valikkoon oman askelpituuden, painon, iän ja sukupuolen. Muistissa on aina neljä viimeisintä päivää.

Kosketusnäyttöni ei toimi?

Kosketusnäytön käyttö vaatii totuttelua; paina näyttöä ja liikuta sormea rauhallisesti. Voit kokeilla kosketusnäytön käyttöä myös kynnellä. Jos näyttö tuntuu juuttuneen paikoilleen, käynnistä laite uudelleen.

GPS matkani ja nopeuteni eivät toimi?

GPS toimii ulkona. Ensimmäisellä kerralla harjoituksen aloitettaessa, voi aikaa kulua useita minuutteja. Aloittamista helpottaa, jos käynnistät laitteen ja odotat paikoillasi, että kuulet GPS:n löytymisestä ilmoittavan äänimerkin.

Voiko SIM kortin vaihtaa?

Laite ei ole SIM lukittu. NewWell tarjoaa yhdessä DNA:n kanssa mahdollisuuden edulliseen prepaid korttiin, jonka avulla kuntokännykkä on heti käyttövalmis. Lenkille lähdettäessä kuntokännykkään voi tehdä halutessaa soitonsiirron. Jos kuitenkin vaihdat oman korttisi, muista tarkastaa settings valikosta, että APN asetukset ovat operaattorisi käyttämät.

Miten Movescount lähetyksen saa aktivoitua?

Rekisteröityessäsi käytä samaa sähköpostiosoitetta kuin Movescount profiilissasi on. Jos olet uusi käyttäjä Movescountissa, saat kutsun rekisteröityä movescountiin, kun olet käyttänyt ensimmäistä kertaa kuntokännykän “sport” toimintoa yli kaksi minuuttia. Avattuasi Movescount tilin, näet ensimmäisellä lähetyskerralla tekstin “NewWell RealtimeEvents”; hyväksy vastaanotettava data ja päivitä ikkuna. HUOM: harjoituksen päättämisen jälkeen data ilmestyy Movescountiin kuuden (6) minuutin kuluttua.

Kauanko akku kestää erilaisissa käyttötilanteissa?

Kun kuntokännykkä on vain ranteessa ja siitä tarkistaa kellon ajan sekä askelmittarin lukeman silloin tällöin, akku kestää yhdellä latauksella 3-4päivää. Soittaminen, tekstiviesteily ja näytön päällä pitäminen syövät akkua, joten mitä enemmän niitä käyttää, sitä lyhyemmän ajan akku kestää. Puheaika kuntokännykällä on n. 4 tuntia. Kun harjoitusta tehdään “sport” tilassa ja laitteen GPS sekä datan lähetys ovat päällä, akku kestää yhdellä latauksella 3,5-5 tuntia. Akun kestoa heikentävät tällöin mm. huono puhelinverkon- ja GPS yhteyden laatu (esim. syrjäseudut ja huono sää). Huom! Kuntokännykän akku ei välttämättä ole täysi, kun olet hankkinut sen. Kuntokännykän akku toimii myös samoin kuin muissa uusissa puhelimissa ja se varautuu täydemmäksi, kun täysiä latauskertoja on tehty useampia.

Saako itse koodattua appseja, tuleeko navigointipalveluita, entä pelejä...

NewWell palvelee asiakkaita tulevaisuudessa kuten muut puhelinvalmistajat. Kuntokännykkään tullaan tarjoamaan huolella valikoituja uusia palveluita päivitysten muodossa. Päivityksistä ilmoitetaan sosiaalisessa mediassa.

Jos ei vastausta löytynyt:

Lähetä meille viesti

Click here to add your own text