Mihin kaikkeen HRC soveltuu?

NewWell HRC on helppokäyttöinen arjen kuntoilulaite aloittelijoille ja suurille ryhmille, kuten työyhteisöille.

photodune-258342-exercise-park-crop

Liikunta

HRC on tyylikäs puhelinkello, joka sopii vaikka päivittäiseksi kelloksi. Askelmittari näyttää päivittäisen kalorinkulutuksen ja matkan, kun vain pidät laitetta ranteessasi. Tiedot päivittyvät 2min välein pilvipalveluissa ja vuorokausi yhteenvedon löydät myös Movescount (Suunto) liikuntapäiväkirjassa. Kuntoilumittari näyttää GPS nopeuden, kuljetun matkan, harjoitusajan ja sykkeen optisesti ranteesta ilman sykevyötä. Tiedot päivittyvät 30sek välein pilvipalveluissa ja treenin jälkeen Movescount päiväkirjassa. Puhelinkelloa voi seurata älypuhelimilla tai tietokoneella. Lisäksi HRC kellolla voi soittaa ja lähettää tekstiviestejä normaaliin tapaan. SOS painike lähettää tekstiviestillä paikkatiedot sekä avaa puhelun haluttuun numeroon.

Työhyvinvointiohjelmisto

NewWell team ohjelmisto on helppokäyttöinen apuväline, joka kokoaa työntekijöiden kuormitustiedot automaattisesti käyttöösi. Ohjelmisto sopii työterveyssuunnittelusta vastaavalle- ja sitä suorittavalle portaalle sekä tieteelliseen tutkimukseen. Ohjelmiston avulla voit helposti seurata esimerkiksi työtehtävien eroja kuormituksen suhteen, tarkastella työympäristön muutosten vaikutuksia aktiivisuustasoihin ja kannustaa työntekijöitä liikkumaan.

WDC.2011.11

Sotilaiden palvelusturvallisuus

Train Hard. Train Safe. Train Your Best Everytime.

NewWell järjestelmä soveltuu myös sotilaiden fyysisen kuormituksen koulutussuunnitteluun ja – seurantaan. Automaation avulla kyetään sekä helpottamaan koulutuksesta vastaavien johtajien työtä että lisäämään palvelusturvallisuutta. Oikean harjoituskuormituksen mitoittamisen lisäksi järjestelmä mahdollistaa yksilötason GPS paikkatietoseurannan ja turvallisuushälytyksen reaaliajassa maastokartalle sidottuna.

NewWell’s V.P. Jamie Ridealgh and American Defence International’s Chairman, Van D. Hipp, Jr. have had great meetings at WDC… In this picture Jamie is at the Congressman Joe Wilson’s Office on Capitol Hill…

Ota meihin yhteyttä saadaksesi selville miten saat suurimman hyödyn NewWellin tuotteista.